DE GOOD2MOVE APP

In samenwerking met Nijha hebben wij een unieke app voor het bewegingsonderwijs ontwikkeld! De meest complete app voor het bewegingsonderwijs. Download 'm op jouw device en vind allerlei tools om het organiseren van beweeglessen te vereenvoudigen. Het resultaat: meer en gevarieerder beweegtijd voor kinderen.

DOWNLOAD 'M NU!

Bekijk meer dan 300+ sport- en spelvormen, een supersnel zoeksysteem, mooi lesmateriaal, instructievideo’s en nog veel meer! Wij staan voor vernieuwing! Kies ook voor de beste (digitale) ondersteuning in jouw les, kies Good2Move!


We wensen je veel plezier en alle gemakken toe met Good2Move. Download onze app voor Apple en Android.


download-app6

MEER GOOD2MOVE

dance-creator-tool

ONZE TOOLS


Met onze praktische digitale tools heb je altijd een manier om je les te ondersteunen, structuur te geven of leerlingen zelfstandig te laten werken. Zo kun je eenvoudig toernooien aanmaken, spelen en opslaan. En nog veel meer! 

digitale-instructies

ZO WERKT HET


De manier waarop we bewegen aanbieden verandert. Voor jou als bewegingsonderwijzer, trainer, buurtsportcoach, maar ook voor leerlingen. Hoe ga je om met die veranderingen? Het antwoord is: Good2Move!

over-ons-d

OVER ONS


Het is goed om in beweging te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen, it's Good to Move! Het is ons doel om beweegaanbieders te ondersteunen in het organiseren van beweegactiviteiten en het aanbieden van uitdagende lessen.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: