WORKSHOP

Willen jullie met je vakgroep of groep beweegaanbieders een vliegende start maken met ons platform? Of kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij de juiste inzet van digitale hulpmiddelen tijdens de lessen? Dan is een workshop op maat wellicht iets voor jullie!


Samen stemmen we af waar de behoefte ligt en waar we op moeten focussen. Tijdens een 2,5 uur durende workshop zorgen we ervoor dat iedereen (nog) beter uit de voeten kan met digitale ondersteuning.

workshop1
workshop2
workshop3
workshop4

GOOD2MOVE IN DE PRAKTIJK


Zouden jullie als vakgroep de iPad (vaker) in willen zetten binnen de lessen en benieuwd wat Good2Move voor het jullie kan betekenen? Het maakt niet uit of je een beginner bent in het gebruik van digitale hulpmiddelen of er al jaren gebruik van maakt, voor ieder niveau is ons platform een aanvulling. Dit is de ideale start en dé manier om de neuzen binnen de vakgroep dezelfde kant op te krijgen.


Tijdens deze interactieve workshop maken we kennis met de mogelijkheden van de iPad, de hardware in de zaal, praktisch bruikbare apps, de manier waarop je de iPad kunt beveiligen tegen onbedoeld gebruik door leerlingen en verschillende mogelijkheden van de Good2Move app.


Naast een bomvolle database met vernieuwende sport- en spelvormen, instructievideo’s, leskaarten en shuttle run tests, zijn er ook verschillende (direct bruikbare) tools in de app te vinden. In deze workshop laten we de meerwaarde zien van het gebruik van het Good2Move platform.

g2m-in-praktijk

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: