WORKSHOPS

Willen jullie met je vakgroep of groep beweegaanbieders een vliegende start maken met ons platform? Of kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij de juiste inzet van digitale hulpmiddelen tijdens de lessen? Dan is een workshop op maat wellicht iets voor jullie!


Samen stemmen we af waar de behoefte ligt en waar we op moeten focussen. Tijdens een 2,5 uur durende workshop zorgen we ervoor dat iedereen (nog) beter uit de voeten kan met digitale ondersteuning.

workshop1
workshop2
workshop3
workshop4

ONZE WORKSHOPS

g2m-in-praktijk

GOOD2MOVE IN DE PRAKTIJK


Benieuwd welke meerwaarde het Good2Move platform voor jullie kan hebben? Het maakt niet uit of je een beginner bent in het gebruik van digitale hulpmiddelen of er al jaren gebruik van maakt, voor ieder niveau is het platform een aanvulling op zijn lessen.


Naast een bomvolle database met vernieuwende sport- en spelvormen, instructievideo’s, leskaarten en shuttle run tests, zijn er ook verschillende (direct bruikbare) tools in de app te vinden. In deze workshop laten we de meerwaarde zien van het gebruik van het Good2Move platform.
Duur: +/- 2 uur

digitale-instructies

DIGITALE INSTRUCTIES


Zouden jullie als vakgroep de iPad (vaker) in willen zetten binnen de lessen bewegingsonderwijs? Zijn jullie al wat aan het experimenteren of moet er nog één aangeschaft worden? Dan is dit de ideale start en dé manier om de neuzen binnen de vakgroep dezelfde kant op te krijgen.


Tijdens deze interactieve workshop maken we kennis met de mogelijkheden van de iPad voor het bewegingsonderwijs, de hardware in de zaal, praktisch bruikbare apps, de manier waarop je de iPad kunt beveiligen tegen onbedoeld gebruik door leerlingen en verschillende mogelijkheden van video feedback.


Duur: +/- 2,5 uur

sport-spelvormen

SPORT- & SPELVORMEN


Je wilt je leerlingen continue gemotiveerd en enthousiast houden. Zij willen continue gevoed worden met vernieuwende lessen, dat vinden ze het leukste. In deze workshop gaan we vooral veel doen, uitproberen en elkaar enthousiasmeren.


Door middel van het handige filtersysteem kan je snel de spellen uitkiezen die toepasselijk zijn voor jouw situatie. Het doel is om te inspireren en handvatten te geven om vernieuwende sport- en spelvormen aan te kunnen bieden, die je direct de volgende les al kunt inpassen in je eigen lessen.
Duur: +/- 1,5 uur

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: