ZO WERKT HET

De manier waarop we beweging aanbieden verandert. Voor jou als bewegingsonderwijzer, docent, trainer, buurtsportcoach, maar ook voor leerlingen. Hoe ga je om met die veranderingen? Het antwoord is: Good2Move!


Bekijk hieronder ons 3-stappenplan hoe jij alle voordelen van Good2Move kunt ervaren!

toernooi-tool

STAP 1

DOWNLOAD DE APP


Download de Good2Move app op jouw mobiel, tablet of laptop en gebruik daarnaast onze website. Alles werkt samen in jouw persoonlijke omgeving. Doordat de app en website met elkaar communiceren, kun je altijd en overal bij je opgeslagen items. Wij doen het werk, jij geeft de les!

STAP 2

JOIN DE COMMUNITY


Join onze community via de website en krijg als lid toegang tot alle unieke tools in de app en op de website! Bekijk ruim 450 sport- en spelvormen, vind leskaarten, instructievideo's, shuttle-run tests, methodieken, volledig uitgeschreven lessenreeksen en nog veel meer! Wij doen het werk, jij geeft de les!

STAP 3

INZET IN DE LES


Met de inzet van de Good2Move app worden jouw lessen uitdagender en creatiever! Creëer zelfstandige werkvormen, organiseer het bewegen eenvoudiger en geef verrijking met nieuwe dansvideo's en lesvormen. Speel in op de beleving van jouw leerlingen! Wij doen het werk, jij geeft de les!

ONTDEK ONZE TOOLS

Onze unieke tools zorgen voor een compleet vernieuwende manier van lesgeven. Ondersteun je les en creëer ruimte voor jezelf om bezig te zijn met wat echt belangrijk is: Bewegen. Scoreborden, toernooiplanners, videofeedback en nog veel meer. Jij bemoeit je met de doelgroep en op de achtergrond is alles geregeld voor een gestructureerd lesaanbod!

workshop

ZO WERKT HET

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: