ZO WERKT HET

De manier waarop we beweging aanbieden verandert. Voor jou als bewegingsonderwijzer, docent, trainer, buurtsportcoach, maar ook voor leerlingen. Hoe ga je om met die veranderingen? Het antwoord is: Good2Move!


Bekijk hieronder ons 3-stappenplan hoe jij alle voordelen van Good2Move kunt ervaren!

toernooi-tool

STAP 1

DOWNLOAD DE APP


Download de gratis Good2Move app op jouw mobiel, tablet of laptop en gebruik daarnaast onze website. Alles werkt samen in jouw persoonlijke omgeving. Doordat de app en website met elkaar communiceren, kun je altijd en overal bij je opgeslagen items. Alles binnen handbereik!

STAP 2

LIDMAATSCHAP


Join onze community via de website! Krijg volledig toegang tot alle tools in de app en op de website. Bekijk ruim 450 sport- en spelvormen, vind leskaarten, instructievideo's, shuttle-run tests, methodieken, uitgewerkte lessenreeksen en meer!

STAP 3

INZET IN DE LES


Met de inzet van Good2Move worden jouw lessen waardevoller! Onze app helpt jou met nieuwe werkvormen, meer structuur en betere organisatie. Tools waarmee je leerlingen zelf kan laten dansen, eenvoudig toernooien maken en nog meer. Vernieuwend!

ONZE TOOLS

Onze unieke tools zorgen voor een compleet vernieuwende manier van lesgeven. Ondersteun je les en creëer ruimte voor jezelf om bezig te zijn met wat echt belangrijk is: Bewegen. Scoreborden, toernooiplanners, videofeedback en nog veel meer. Jij bemoeit je met de doelgroep en op de achtergrond is alles geregeld voor een gestructureerd lesaanbod!

workshop
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: