LESIDEEËN

Hieronder vind je binnenkort een overzicht van ons volledige aanbod sport- en spelvormen. Doorzoek eenvoudig onze database met ruim 450 activiteiten. Gebruik handige filters zodat jij gerichte activiteiten vind voor jouw les! Nieuw idee gevonden? Sla op als favoriet en zet deze in je eigen mappenstructuur binnen je persoonlijke omgeving. Voorbereiden en lesplanning wordt hiermee heel makkelijk en overzichtelijk!


Totdat we onze database geïntegreerd hebben op onze nieuwe website, willen we je graag nog even doorverwijzen naar onze Good2Move app, download hem hier voor Apple en Android.

klimmen-sv
hockey2-sv

MEER GOOD2MOVE

dance-creator-tool

ONZE TOOLS


Met onze praktische digitale tools heb je altijd een manier om je les te ondersteunen, structuur te geven of leerlingen zelfstandig te laten werken. Zo kun je eenvoudig toernooien aanmaken, spelen en opslaan. En nog veel meer! 

scoreboard-tool

GOOD2MOVE APP


Bekijk meer dan 450+ sport- en spelvormen, een supersnel zoeksysteem, mooi lesmateriaal, instructievideo’s en nog veel meer! Beschikbaar voor Apple en Android.

over-ons-d

OVER ONS


Het is goed om in beweging te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen, it's Good to Move! Het is ons doel om beweegaanbieders te ondersteunen in het organiseren van beweegactiviteiten en het aanbieden van uitdagende lessen.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: