OVER ONS

Het is goed om in beweging te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen, it's Good to Move! Het is ons doel om beweegaanbieders te ondersteunen in het organiseren van beweegactiviteiten en het aanbieden van uitdagende lessen. Met het bieden van een unieke app en veel tools kan het organiseren van bewegen vereenvoudigd worden, met het resultaat meer en gevarieerder beweegtijd voor kinderen.

IT'S GOOD TO MOVE!

We blijven innoveren om beter bewegen te stimuleren. Wij hebben een unieke app, met veel praktische tools en veel lesmatieraal. Daarnaast een website, met persoonlijke omgeving, waar ook alles van de app terug te vinden is. Dit begeleiden we met workshops. Wij staan voor vernieuwing en het delen van kennis. Kies ook voor de beste (digitale) ondersteuning in jouw les!


We wensen je veel plezier en alle gemakken toe met Good2Move!


Sportieve groet,

Team Good2Move


Koen Kockmann, Wietse Siemerink en Erik Meulman

wij-moven-met-je-mee

MEER GOOD2MOVE

dance-creator-tool

ONZE TOOLS


Met onze praktische digitale tools heb je altijd een manier om je les te ondersteunen, structuur te geven of leerlingen zelfstandig te laten werken. Zo kun je eenvoudig toernooien aanmaken, spelen en opslaan. En nog veel meer! 

digitale-instructies

ZO WERKT HET


De manier waarop we bewegen aanbieden verandert. Voor jou als bewegingsonderwijzer, trainer, buurtsportcoach, maar ook voor leerlingen. Hoe ga je om met die veranderingen? Het antwoord is: Good2Move!

sport-spelvormen

SPORT- EN SPELVORMEN


Filter eenvoudig en doorzoek onze hele database, zodat jij de geschikte activiteit snel en gemakkelijk kunt vinden en je les kunt voorbereiden. Voorbereiden was nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: