LESMATERIAAL

Hier vind je handige lesmateriaal voor al jouw lessen! Alles op één plek, in de app en op de website. Gebruik leskaarten voor acrogym, shuttle-run tests met beeld, sportregels en meer. Download de bestanden en gebruik deze in je les.

field-creator-tool
team-creator-tool

BEOORDELINGSFORMULIEREN


Beoordelen blijft altijd een punt van discussie, maar het is nooit verkeerd om een aantal voorbeelden te hebben toch? Bekijk hier alle beoordelingsformulieren.

METHODISCHE OPBOUW


Of je nou student bent of een ervaren gym docent, het is altijd handig om de methodische opbouw bij de hand te hebben. Wij updaten de documenten regelmatig, houdt het dus goed in de gaten!

SHUTTLE-RUN TESTS


Ook wel bekend als de piepjestest en niet de favoriete les van veel leerlingen. Maar, het kan zeker leuker gemaakt worden! Laat de leerlingen het muziekgenre kiezen en geef ze meer duidelijkheid door de 'trap' in beeld te laten zien.

INSTRUCTIEVIDEO'S


Om je verbale uitleg extra duidelijkheid mee te geven, is het soms handig om videobeelden te gebruiken. Leerlingen zullen sneller helder hebben wat jij precies bedoelt met je uitleg aan de hand van onze instructievideo's.

LESKAARTEN


Ongeacht dat we veel meer digitaal gaan doen, is het nog altijd handig om leskaarten in de zaal te hebben. Download als PDF, print en plastificeer om ze er altijd gemakkelijk bij te kunnen pakken. Uiteraard ook digitaal te gebruiken via de Good2Move app.

SPORTREGELS


Uiteraard is elke gymzaal, sporthal en buitenveld anders en is het daarom vaak nodig om je eigen twist te geven aan de sportregels. Echter willen we ook zoveel mogelijk de officiële regels bijbrengen, daarvoor kun je hier de regels vinden voor alle sporten.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: